Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Man kan desværre henkastet komme til at placere noget ovenpå ens Gubi lamper derhjemme, men det er ikke helt så heldigt, og lad os forklare hvorfor.

Måske har den Gubi lampe, du har købt, ikke en lysdæmpende funktion, men derfor er det ikke ensbetydende med, at du kan lægge for eksempel et lagen, en serviet eller andet henover lampen, fordi du gerne vil have lyset dæmpet lidt, hvor det vil være for meget at slukke den.

For det første vil det blive for bøvlet at skulle finde noget, der kan dække lampen helt perfekt til, så det passer med ens lyst efter, hvor meget lampen skal dækkes til, men medmindre man ligefrem har at gøre med en lampeskærm, man tilkøber, så er disse remedier ikke noget, man skal smide ovenpå en lampe.

Der er jo en grund til, at en lampeskærm er placeret lidt væk fra selve pæren ved hjælp af blandt andet metal-pinde: sådan en pære er rigtig varm.

Faktisk er den så varm, at man kan brænde sig på den, og det gælder både, om det er en sparepære, energipære eller en almindelig pære.

Så selvom en papirsserviet ikke kan sige “Av!” på samme måde, som mennesker kan, så kan det være en potentiel brandfare, du er ved at foretage dig ved at dække den til.

Især hvis man glemmer, at man har dækket lampen til, og man så glemmer at slukke lampen, og man går i seng.

Så kan der være ved at opstå en ildebrand nedenunder det tildækkede materiale, som man måske ikke lige kan se eller lugte, og når branden først tager fat, så er det for sent.

Hvis du ønsker pæren afdæmpet på anden måde, skal du kontakte forhandleren og høre, hvad der kan lade sig gøre i den forbindelse, eller du kan måske få foreslået en anden Gubi lampe, der egner sig til det formål.