Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Alle ved, at det er usundt at ryge. En helt almindelig cigaret indeholder – foruden tobak, som i sig selv indeholder nikotin og tjære, som suges ned i dine lunger, når du inhalerer – mere end syv tusind forskellige kemiske stoffer. Mange af disse er tilsat kunstigt af tobaksindustrien for at gøre det nemmere at ryge cigaretten, og for at fastholde rygeren i afhængighed. Og mere end 70 af disse stoffer er kræftfremkaldende. Derfor er der en vis fornuft i at holde op med at ryge, uanset hvor længe du har røget, og hvor mange cigaretter, du ryger til daglig.

Rygestop med damp – en holdbar løsning

Det er dog ikke altid så nemt at holde op med at ryge, som det umiddelbart lyder. Mange rygere vil sikkert nikke genkendende til, hvor meget de higer efter en smøg ved bestemte lejligheder. Det kan for eksempel være ved sociale sammenkomster eller til fester, hvor en smøgpause kan legitimere en tilbagetrækning fra det øvrige selskab – evt. sammen med andre rygere. Eller det kan være på jobbet, hvor den daglige rygepause efter frokost danner grobund for nye kollegiale fællesskaber.

Her er det, at en e-cigaret kan vise sig umådeligt anvendelig. Den smarte e-cigaret tillader dig at ryge uden at ryge – så at sige. Du slipper for morgenhoste og stanken af røg. Og så kan du aktivt bruge din e-cigaret til at trappe ud af din nikotinafhængighed ved at regulere mængden af nikotin i den E væske, du bruger.

Find billig E væske online

Hos prodamp.dk kan du finde E væske i alle tænkelige duft- og smags varianter – for eksempel lakrids, jordbær, vanilje, kiwi, pebermynte, menthol, slik (f.eks. vingummi, Blå Ugler og forskellige tyggegummi varianter), citrus, ananas, mango, blåbær, karamel, appelsin eller blot almindelig tobak – fra anerkendte brands. Se hele udvalget af ecigs og E væske på prodamp.dk