Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Leder du efter en anderledes oplevelse for hele familien? Så kan du med fordel prøve et af de spændende og inspirerende museer under Århus Universitet. Disse kaldes Science Museerne og repræsenterer det ypperste inden for videnskabelig forskning inden for en lang række felter.

Hvorfor skal jeg gå på museum i Århus?

Måske tænker du at det kan være svært at lokke alle familie medlemmer med på museum – og faktisk er du i tvivl om du selv orker en museums oplevelse. Men et museum er ikke nødvendigvis et tørt og dødt sted fyldt med intetsigende genstande eller kunst som ikke interesserer dig.

De moderne museer som ører til Science Museerne under Århus Universitet er meget andet og mere end det. På Science Museerne kan du få spændende oplevelser og samtidig blive klogere på den verden der omgiver os alle. Science Museerne omfatter Århus Botaniske Have og Væksthusene, Steno Museet og Ole Rømer observatoriet.

Hver afdeling repræsenterer en fascinerende del af videnskaben og kan altid præsentere nyt fra den seneste forskning. Og alt er fremlagt på en måde som er interessant for både børn og voksne.

Oplev verden gennem professionel formidling på Science Museerne

Samtlige afdelinger af Science Museerne indeholder et væld af emner og genstande som anskueliggør videnskabens udvikling inden for de respektive felter.

Der afholdes med jævne mellemrum spændende foredrag og fremvisninger ved dygtige videnskabsfolk, for eksempel forskere og lektorer inden for de enkelte fag. Du vil kunne se tematiserede udstillinger som skifter med jævne mellemrum. Og så er der selvfølgelig altid mulighed for at opleve hver enkelt facilitet på egen hånd Århus Botaniske Have og Væksthusene har gratis entre, således at du året rundt kan nyde synet af de smukke planter – og måske lære nogle nye af slagsen at kende.

Du kan læse mere om Science Museerne på hjemmesiden sciencemuseerne.dk