Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Når man mister et menneske man holder af, og som måske har været en stor del af hele éns liv, kan det være rigtig svært at sige farvel. Uanset hvor meget man mener at have forberedt sig på det uundgåelige, for eksempel på grund af sygdom eller alderdom, vil man altid blive overvældet af sorgens tyngde.

Savnet af den afdøde og de mange følelser, som vælder op i én, kan hensætte de fleste i en nærmest handlingslammet tilstand. Mange pårørende til nyligt afdøde beretter at især de første uger efter dødsfaldet kan føles helt uvirkelige.

Man er næsten ude af stand til at løse de mest dagligdags opgaver, og vil mest af alt have lyst til at trække sig tilbage fra verden for at bearbejde sorgen og savnet. Det er dog desværre i netop disse uger at de fleste af de praktiske opgaver, som følger i kølvandet på dødsfaldet, skal løses.

Der er masser af papir arbejde i forbindelse med fordeling af arv og gæld, lige som der er et dødsbo som skal tømmes. Og så er der ikke mindst en begravelse eller bisættelse som skal arrangeres.

Få professionel hjælp til begravelses forberedelserne hos en bedemand

Når en begravelse eller bisættelse skal arrangeres og afvikles er der mange ting der skal falde i hak. Derfor bør du få hjælp til denne opgave, og dermed undgå at skulle føje stress til din sorg.

Hos en bedemand eller en begravelsesforretning kan du altid få en håndsrækning når det gælder de opgaver som hidrører fra et dødsfald. Bedemanden hjælper med alt fra udfærdigelse og indsendelse af dødsanmeldelsen over kontakten til præsten og kirkekontoret i det pågældende sogn og til den praktiske afvikling af bisættelses ceremonien.

Har du brug for hjælp til begravelse eller bisættelse i Hvidovre kan du tage kontakt til den lokale bedemand på Heaven.nu