Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du ønsker at holde din hud i balance er det vigtigt at du bruger lidt tid morgen og aften på en fornuftig hudpleje rutine.

Hvad skal jeg gøre for at pleje min hud i det daglige?

Faktisk behøver hudpleje hverken være besværligt eller videre tidskrævende. Du skal blot sørge for at købe hudpleje produkter som passer til din hudtype – så behøver du ikke at være i besiddelse af så mange af slagsen. Et solidt grundlag for effektiv hudpleje består i en god rense creme eller olie, en skin tonic eller en toner, en fugt givende ansigts olie eller serum, og så selvfølgelig en beskyttende dagcreme og en nærende natcreme.

Med skånsom rensning morgen og aften samt anvendelse af de plejende og beskyttende produkter kan du bevare din hud smuk og spændstig. Og det er selvfølgelig en fordel at produkterne passer sammen, hvorfor du bør vælge at købe en serie fra et bestemt brand.

Hvor kan jeg finde produkter til min daglige hudpleje?

Hos Sephora, som er en af de mest kendte kosmetik kæder i verden, finder du et stort og velassorteret udvalg af hudpleje produkter til alle hudtyper. Sephora er leveringsdygtig i såvel rense produkter som creme, ansigts olie og serum, lige som du også finder diverse lækre ansigtsmasker og special produkter hos Sephora. Og så kan du faktisk også handle online hos Sephora.

I den online shop får du adgang til et kæmpe udvalg af hudpleje produkter fra brands så som Allies of Skin, Aveda, Beautyblender, Biotherm, Caudalie, Clinique, DIOR, Elizabeth Arden, Embryolisse, Giorgio Armani, Glamglow, GUERLAIN, Hermès, Lancaster, Lancôme, Marc Jacobs Beauty, Milk Makeup, Murad, Olaplex, Ole Henriksen, Origins, REN Clean Skincare, Rituals, Rodial, Rudolph Care, Sephora Collection, Shiseido, St.Tropez, Swiss Clinic og Yves Saint Laurent.

Du kan se det fulde udvalg af brands og hudpleje produkter på https://www.sephora.dk/hudpleje/