Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hvis du skal holde et selskab, hvor der kommer børn med, kan det være særligt svært for dig at finde ud af, hvad du skal servere. Der er mange børn, der er kræsne, eller som ikke vil prøve nye former for mad. Måltidet kan derfor hurtigt blive til en kamp, hvor forældrene prøver at få deres børn til at spise noget, mens resten af selskabet ser på. Det er ikke sjovt og hyggeligt for nogen.

Derfor er det en god ide, at du serverer noget mad, som alle vil kunne lide. Det gælder både børn og voksne. Der er rigtig mange muligheder, men en af dem kunne for eksempel være forloren hare. Det er nemt at lave og bliver som regel serveret med sovs, gele og kartofler, hvor det burde være muligt for forældrene at få deres børn til at spise i hvert fald noget af det. Det kan være med til at gøre, at I får et meget hyggeligere selskab. Leder du efter en god opskrift på forloren hare, kan du for eksempel se mere på dk-kogebogen.dk.

Når du laver forloren hare til børn, er det altid en god ide, at du har fokus på, hvad de godt kan lide. Mange børn kan for eksempel ikke lide løg. Hvis der bare er det mindste løgstykke i, nægter de at spise maden. Men det problem kommer du ikke til at få med forloren hare. Der skal nemlig slet ikke løg i. Du behøver derfor ikke engang at lægge en masse arbejde i at skjule løgene eller at lyve over for børnene og sige, at de ikke er der; for der er nemlig bare ingen løg. Det er jo herligt for dig.

Når du laver sovs, kan det være en god ide, at du tænker over, hvad børn godt kan lide. De fleste børn er ikke så meget for, at sovsen bliver for stærk. Det kan derfor være en god ide, at du holder igen med peberet, så sovsen bliver mere børnevenlig. Så kan du altid sætte peber ind på bordet, så folk selv kan krydre sovsen.

Generelt er det altid en god ide, at du skiller maden så meget som muligt ad, når du laver mad til børn. Det gør det nemt for dem at overskue, hvad der er på og i. Det kan de godt lide. Der er forloren hare netop også rigtig nem, da den er meget overskuelig for børnene at gå til, og de derfor nemt kan vælge de madvarer til og fra, som de kan lide, eller som de ikke kan lide.