Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Moderne gulvlamper er langt fra de rædsler, som ofte pryder stuerne i danske film, hvor handlingen foregår i halvtredserne eller tresserne. Dengang var en gulvlampe lig med en standerlampe, og ofte forsynet med en rædselsfuld skærm, pyntet med frynser eller flæser. Kønt var det ikke, og de utiltalende lamper udgør efter al sandsynlighed en stor del af grunden til, at gulvlamper i mange år blev dømt ude i indretningsmæssige sammenhænge.

Moderne gulvlamper – statements til dit designerhjem

De fleste gulvlamper, som fremstilles nu om stunder, er ganske opdaterede modeller, som kan passe ind i de fleste typer decor. Gulvlampen bidrager ikke blot med lys – mange modeller af gulvlamper fungerer som et møbel i sig selv, og visse gulvlamper er de rene kunstværker. Se for eksempel de smukke gulvlamper fra Nordic Lighting, som nærmest er indbegrebet af Scnadinavian Design, og som emulerer det enestående lys, som kun findes på vore nordlige breddegrader.

Find de rette gulvlamper til dine rum og stuer på andlight.dk

En statement gulvlampe kan trække rigtig meget opmærksomhed til sig, og derfor er det vigtigt, at lampen passer ind i din indretnings stil. Der ud over skal din nye gulvlampe levere den type lys, du ønsker – lige som hvis du stod for at skulle vælge en hvilken som helst anden type lampe, for eksempel en loftlampe, en væglampe, en pendel eller en bordlampe. Gulvlamper kan bruges på flere forskellige måder, enten som læselys for enden af sofaen eller ved lænestolen i hjemmets hyggekrog, eller de kan tjene som dekoration i sig selv. Og uanset hvilken model, hvilket design eller hvilket brand, du foretrækker, kan du med garanti finde den perfekte gulvlampe på andlight.dk – tjek det store udvalg af lamper fra producenter som Fabbian, Ferm Living, Flos, FontanaArte, Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper og Here Comes The Sun.