Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det med at have en kimono på kan være noget, som man faktisk har gået og glædet sig til at hoppe i, når man kommer hjem fra arbejde, så man ikke skal have stramt tøj på, en uniform eller andet, der er lettere ubehageligt at have på.

Så kan man sidde udenfor i den kimono og nyde en kop kaffe i det gode vejr.

Man kan glæde sig til en hel weekenddag, hvor man ikke har nogle planer, så man kan nøjes med at have sådan en kimono på – og intet andet – så man føler sig virkelig fri, og kan tage et bad direkte eller noget helt andet…

Måske dropper man netop badekåben, når man har været i bad og ifører sig den ønskede kimono og har den på i kortere eller længere tid af dagen, måske endda resten af dagen.

Man kan godt have andet på sammen med den kimono

En kimono er mest noget, man har på derhjemme, når man virkelig skal slappe af, eller man nogle nære og private gæster på besøg, og man virkelig kender hinanden.

Det ville se mærkeligt ud, hvis man havde den på på arbejdet eller nøjedes med at have den på til et middagsselskab. Det vil se for sløset ud, lige meget hvor ren og fin den er.

Man kan dog sagtens have noget på indenunder, så man har undertøj på, så man slipper for, at noget skulle kunne ses igennem den kimono, men det vil være for bøvlet at have noget på den over længere tid.

Det skulle mest være en jakke, hvis man lige skal ud at tjekke postkassen kortvarigt, ellers ødelægger det pointen ved det svalende og luftige i at have en kimono på.

Således handler det egentlig mest om, at man kan finde mulighed for at have en kimono på, når man er privat.