Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

advertorial

Har din økonomi brug for en akut saltvandsindsprøjtning så du kan klare dig måneden ud – eller har du behov for ekstra likviditet til at forsøde din tilværelse lige nu og her? Så kan du overveje at optage et kontantlån.

Kan jeg optage kontantlån online?

Selv om navnet måske kan antyde det har kontantlån ikke noget at gøre med fysiske kontanter. Grunden til at det hedder et kontantlån er at du får en hurtig kontant udbetaling af penge direkte til din bank konto i forbindelse med optagelse af lånet så snart din låne ansøgning er blevet godkendt.

Når du ansøger om et kontantlån går der sjældent mere end ganske få timer fra du har søgt til din ansøgning bliver godkendt og pengene er til rådighed på kontoen.

Såfremt du kan fremvise legitimation i forbindelse med gyldig NemID som kan dokumentere at du er over atten år, har fast bopæl i Danmark, og ikke står opført som dårlig betaler hos RKI (Ribers Kredit Information) eller i Debitor Registret vil din låne ansøgning efter al sandsynlighed gå glat igennem. Og så vil du atter have luft i økonomien.

Hvad skal jeg være opmærksom på når jeg optager et kontantlån?

For et kontantlån gælder det, nøjagtig som for alle andre typer lån, at det skal betales tilbage. Dette sker gennem månedlige afdrag som varierer i størrelse alt efter lånebeløbets størrelse og løbetidens længde.

Det er derfor en god idé på forhånd at lægge et budget som levner plads til de månedlige afdrag. På den måde er du sikker på at kunne betale disse til tiden. Og så undgår du at dit forbrugslån kommer til at koste dig mere end højst nødvendigt.

Vælg den rette låneudbyder

Hvis du ønsker sikkerhed og tryghed i forbindelse med optagelse af kontantlån kan du med fordel vælge Ikano Bank – læs mere på https://ikanobank.dk/kampagnesider/kontantlaan