Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Der er næsten ikke noget mere irriterende for en kat og for dens ejer, end når katten får lopper. De små bæster suger blod og lægger æg i kattens pels, og bliver lynhurtigt til flere. Når først en kat er angrebet af lopper, er der ikke altid andet for end at give den et bad og vaske den med loppe shampoo. Det er de færreste katte, som bryder sig om den behandling – og derfor kan den også hurtigt gå hen og blive rigtig ubehagelig for ejeren selv!

Forebyg loppe angreb med piller, dråber eller spray

Katte, som går ude til hverdag, skal således beskyttes mod lopper og flåter på daglig basis. Dette kan gøres ved hjælp af dråber – eksempelvis fra det populære brand Frontline Vet. Dråberne påføres i nakken, lige bag kattens ører, og virker herefter i flere uger. Du kan også vælge i stedet at spraye katten over hele kroppen med Frontline Vet, hvis dråberne bliver for koncentrerede. Og endelig kan du give katten en pille mod lopper, som virker i langt tid mod både lopper og flåter.

Hvor finder jeg de bedste loppemidler til katte?

Uanset om du ønsker at forebygge loppe og flåt angreb på din kat, eller om den allerede er befængt med lopper, som du ønsker at fjerne på effektiv vis, kan du i den online shop på Dyreverdenen.dk finde alt hvad du har brug for til bekæmpelse af utøj.

Her finder du loppe og flåt bekæmpelses midler fra de kendte og velansete brands Anibio, Frontline, Bayvantic, Program Vet, Capstar, Kw, B&B samt diverse loppe kamme, flåt tænger og andet nyttigt tilbehør. Med loppe og flåt midler fra Dyreverdenen.dk får du effektivt bugt med de ubehagelige og skadelige smådyr, og din kat slipper for at klø sig konstant.

Læs mere, og find det bedste loppemiddel katte, på dyreverdenen.dk